IMG_2636Det er mange som har som mål å slappe av når de endelig kan slutte i aktivt yrkesliv. Det er et bokstavelig talt livsfarlig mål å ha, for mangel på aktivitet fysisk og mentalt er veien til aldring, forfall og farvel…

Et langt bedre mål for den fristilte delen av voksenlivet – pensjonistperioden – er å bli mer aktiv. Lære nye ferdigheter, oppleve nye steder, møte nye mennesker, ta opp kontakten med gamle venner – og bruke tid og krefter på eget vedlikehold.

Du trenger nemlig god fysikk for å nyte det gode liv. Du trenger muskler, du trenger kondis – du trenger å være kvikk i topplokket – og du trenger å være fornøyd med deg selv.

Kanskje jeg kan inspirere deg.

Jeg brenner for helse, skjønnhet, velvære – og for å ta best mulig vare på kropp og utseende. Det er fullt mulig å se flott ut – og ha et aktivt, spennende liv – selv om du er både 60 og 70 pluss.

Din biologiske alder kan være mange, mange år yngre (eller eldre…). Det avgjør du i stor grad selv ved din egen innsats og livsstil.

Det mysser av bloggere, og svært mange er i 20 – 30 alderen. Jeg har sett etter blogger for eldre. Ikke syteblogger eller rene matblogger – men positive, utfordrende, gøyale livsstilsblogger.

Min blog er for deg som ikke er født i går.

For deg som er en godt voksen kvinne. Med et langt liv fullt av erfaringer bak deg – og med et spennende nytt liv foran deg. Akkurat som meg….

Livet er skolen for livslang læring. Uten nye kunnskaper og utfordringer blir livet kjedelig. Sett deg mål, og gå inn for sakene med liv og sjel. Det gir innhold og mening, og du får garantert et mye morsommere liv.

Ta vare på deg selv

Følg med. Det blir litt refleksjoner, litt synsing, litt trening, litt mat og ernæring – og egentlig mest om hvordan du best kan nyte livet og verdsette og ta vare på deg selv.

Mer eller mindre de samme temaene som jeg satset på i begynnelsen av 1980 tallet da jeg startet Shape-Up Magasinet. Nå, 35 år senere, lever både jeg og magasinet i beste velgående.

Livets Skole

For tiden går jeg på videregående IT linje i Livets Skole. Online studier for å bli proffere i den tekniske siden av blogging, webdesign og læring for å lage slanke- og livsstilsskurs på nett.

Utfordrende? Ja! Vanskelig? Mja… Morsomt? JA!!!

Vi holder kontakten. Si i fra hvis det er temaer du gjerne vil vite mer om, så skal jeg prøve så godt jeg kan å gi oppskrifter.

Klikk gjerne på LIKE – del gjerne artikkelen på Facebook eller andre sosiale media.