Du fortjener vel det beste…..? Er det ikke herlig å ha kommet til en fase i livet hvor det er lov å være ego? Hvor du fristilles i stadig større grad fra pliktløp og forpliktelser, og hvor det blir luker i livet med plass til nytelse – og til å ta vare på deg selv.

Tidsklemma har blitt slakkere, og mulighetene til ”å finne seg sjæl” er endelig innen rekkevidde. Nå gjelder det som aldri før å holde seg sprek i kropp og sjel for å nyte livet og gripe fremtidens muligheter. –Bare helsa holder, sa min salig bestemor Sigrid Natalie hver gang vi foreslo noe. Sett med mine barneøyne var det heller tvilsomt. Hun var jo på alder med Metusalem. I dag, sett med reverserende voksne øyne, var jo fruen kun i førtiårene. Men, med alderstillegg, depressivt antrekk fra ”Damenes Magasin”, permanentkrøller, hatt og fargefritt fjes kunne hun konkurrere med dagens åttiåringer. Likevel holdt hun koken til femogåtti, og sa livet farvel med hatten på. For hardt arbeide hadde gitt henne muskler og stamina….

Det trenger også vi for å kjøre livsløpet med fast grep om rattet og full fart i svingene. For heldige oss som kan vi velge vekk fødselsdatoen og satse på biologisk, selvvalgt alder. En godt vedlikeholdt, trimmet og polert femtiåring kan i dag konkurrere med en dårlig vedlikeholdt, flabbete sofa- og Kims spisende 20 åring… Vel og merke: Hvis man betaler prisen: Bevisst, daglig bruk av kropp og hjerne og egenpleie for å holde seg blank i lakken.

Plusser du på med jevnlig service og overhaling på ”godkjent” spaverksted – og  investerer i litt ekstra styling og utstyr, da er du i vinnerklassen. Jeg har sett utallige eksempler på ”Extreme Make-Over” – uten kirurgi og skadelige kjemikalier. Grunnoppskriften har vært den samme som til alle tider: Spis mindre/bedre – tren mer…  Akkurat det du innerst inne vet så utrolig godt!  Men, så var det å komme i gang da… Med en full-fres-livsstil som ikke går på bekostning av andre viktige aspekter i Det Gode Liv. Spesielt nytelser vi ikke vil gå glipp av, uansett fysisk belønning. Den gode nyheten er at det lar seg kombinere…

Små, daglige forbedringer kan gi utrolige resultater! De viktigste midlene du trenger er din egen kropp, hjerne, mat, vann og frisk luft. Kombiner kroppskunnskap, bevissthet, positiv innstilling og gled deg over det utrolige deg du har fått utlevert i vuggegave. Du fortjener vel det beste? Du er vel absolutt verneverdig?

Vil du se og føle deg ”10 år yngre” – og fighte aldringsprosessen? Vil du glede deg over speilbildet på hver fremtidig bursdag? Da legger du en slagplan på samme måte som når du pusser opp hus og hjem. Spander proff hjelp til planlegging og gjennomføring. Du har mer glede av deg selv enn et nytt kjøkken eller bad… Det er bedre å sitte strøken og full av energi og livsglede i en sliten sofa – enn omvendt. Spander en personlig trener, gå til skikkelig hud- og kroppspleie, få jevnlig massasje – og unn deg førsteklasses produkter.

Kort sagt – invester i deg selv for du skal vare hele livet. Sørg for at du er i så god form og så fornøyd med deg selv at du gleder deg til hver eneste dag du møter! Ikke utsett livet til i morgen, grip det nå! Fordi du fortjener det!

Bli med oss på kurs – Bli Ny & Slank!

Det komplette livsstilskurset som får deg til å tenke som en slank person. Resultater på rekordtid.. Et komplett Bli Ny kurs!. Lær alt du trenger for å gå ned i vekt og holde deg der! Morsomt. Enkelt. Bli med. Dette klarer du!!!! Du fortjener vel det beste? Les mer om kurset HER

Eva