Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Slankonline.cm samler kun inn personopplysninger dersom man benytter seg av en frivilling opt-in på nettstedet, eller ved kjøp av våre produkter. Når du velger å laste ned en gratis bok eller rapport, vil ditt navn og e-post bli samlet i en tredjeparts epost markedssystem. Vi bruker Aweber. Du kan lese mer om hvordan de håndterer informasjonen her.  Når du har kjøpt, eller lastet ned noe hos oss, vil din informasjon bli brukt til markedsføring av våre produkter, og utsendelse av nyheter som vi har.

Informasjonskapsler

Ingen personopplysninger blir lagret som følge av bruk av cookies. En enkelt informasjonskapsel lagres i nettleseren din for å huske at du har besøkt nettsiden («session») for fortere å få opp siden igjen. Dette kan du når som helst slette selv i nettleseren.

Analyseverktøy

Slankonline bruker Google Analytics som statistikkverktøy for nettstedet. Ditt besøk vil bli loggført, men ingen personopplysninger blir samlet inn av verktøyet. Også din IP-adresse er anonymisert slik at dette heller ikke vil loggføres i verktøyet.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret på din person, og du kan enkelt bli fjernet fra våre lister om du ikke ønsker å motta mer epost fra oss. Det gjøres enkelt nederst i mailen du mottar fra oss, eller så kan du ta kontak med oss på post@slankonline.com så skal vi fikse det for deg.

Sikkerhet

Slankonline er veldig opptatt av sikkerhet, så vi benytter oss av teknisk sikre løsninger for å beskytte deg. Det er kun medarbeidere som har behov for tilgang til disse opplysninger som har dette

 

Personvernerklæringen er sist oppdatert 23/7/18