Så har vi kommet til 2018, tenk det, 2018…. er ganske rart å tenke på egentlig. Ett år har passert og jeg tenker egentlig hvor ble året av? Er det bare meg, eller synes dere at tiden går fortere for hvert år som går?? 🙂

Hver januar (og mai og august/september, november) så er det den klassiske slanketiden… NÅ skal jeg begynne å bli sunnere og trene. Jeg skal kutte ditt og datt ut av kostholdet mitt og jeg skal bli tynn igjen…. kjenner du deg igjen? Det gjør iallfall jeg. Har holdt på sånn i årevis om at NÅ er det året mitt hvor jeg skal bli tynn… men som de fleste vet, så varer det hvis du er heldig en mnd, så er det rett tilbake til det gamle igjen. Vi må jo være ærlige, det funker sjeldent.

Så hvorfor funker det ikke? Fordi å tro at en kan spise mindre og sunnere for en periode, så setter vi oss selv opp til å feile. Vi går ned mens vi holder på, ja, men vi går opp igjen så fort vi går tilbake til gamle mønster. Gjerne et par ekstra kg i tillegg, minst! Det er jo skikkelig frustrerende. Virkelig. Kan ta motet av alle og enhver. Likevel holder vi på med det samme, år etter år, og tror at ved å gjøre det samme om og om igjen vil det produseres et annerledes resultat. Er det noe jeg kan love deg, så er det at det skjer IKKE. Du er nødt til å begynne å tenke annerledes.

Det er da det fancy og populære ordet «livsstilsendring» kommer inn. Ja, jeg vet det er mye brukt nå, men det er faktisk det som må til. Du må endre tankemønsteret ditt. For igjen, om du ikke endrer måten du tenker på mat etc, så vil ingen ting endre seg.

Dette er en av mange grunner til jeg digger kurset til Eva Sundene og slankonline.com, Evametoden. Det er ikke bare et kurs hvor du får måltider hver uke og en treningsplan. Nei, det går i dybden så du får mer innblikk i hva som skal til for å faktisk gå ned i vekt. Hun går skikkelig grundig til verks for å hjelpe DEG med å gjøre en livsstilsendring som faktisk varer. For det er jo nettopp det vi vil, at det skal bli en endring i måten en tenker på mat. Det som også er fint, er at selv om det vil alltid være noe som skjer av sosiale aktiviteter,  er faktisk tips om hvordan du kan unngå å gå i det største fellene som vi alle har gått i gang på gang… Det gjør at du legger det beste grunnlaget for å lykkes med en PERMANENT livsstilsendring, ikke bare slanke deg i 3 uker for så å gå opp igjen.

Lynkurset vi tilbyr vil hjelpe deg til å gå ned en str/ca 5 kg om du følger programmet. For det er klart, hvis du ikke følger programmet, vil du ikke får resultatet du ønsker… Om du vil gå ned mer enn 5 kg, så bare kjører du programmet i 3 uker til. Det er INGEN matvarer som er spesielle. Alt får du kjøpt i butikken. Det er mat som du kan lage til deg selv OG hele familien. Du føler ikke at du er på diett i det hele tatt. Mett blir du, og du kommer til å kjenne deg fantastisk allerede etter noen dager.

Lyst å bli med på Lynkurset? Du kan melde deg på HER.

Vi kjører pris på kun kr 990,- nå i januar.

Vil du lese mer om hva kurset inneholder, så kan du lese HER

La 2018 bli det året du ENDELIG klekker koden på et langvarig resultat og et sunt & aktivt liv.

Håper vi sees på innsiden! Har du spørsmål, så sender du mail til oss på post@slankonline.com.

Elin