BLI NY & SLANK

er et komplett livsstilsendringkurs
for voksne damer!

Vi lærer deg hemmligheten bak en diett
som gjør deg slank for livet.

Ønsker du….

 

* å bli kvitt ekstra kilo og stramme opp kroppen?

* lære hvordan gå ned i vekt uten å telle kalorier, karbohydrater eller veie maten?

* lære hemmeligheten bak en diett/livsstil som gjør deg slank for livet?

Alt dette på 3 uker?

 

Da er Ny & Slank kurset midt i blinken for deg!

PÅMELDINGEN ER NÅ ÅPEN

​​​​​​

Høsttilbud på KUN kr. 990,-

Normal pris er kr. 1,490,-

KURSSTART: NÅ!

DU KAN MELDE DEG NÅ – OG SIKRE HURTIGSVAR RABATTEN PÅ KR. 500,-

PS! Om du vil betale med Vipps, så sender du penger til 400 43 444 og skriver «slankonline», så fikser vi det! Trenger du å dele betalingen? Da kontakter du oss på post@slankonline.com.

DU KAN OGSÅ BLI SLANK OG STRAM

​​​​​​

Alle kan bli pene, det gjelder bare å vite hvordan! Det har alltid vært mitt motto, og jeg har hjulpet utallige kvinner til å bli nye og flotte.

Jeg brenner for helse, skjønnhet og velvære!

Som sjefredaktør for Shape-up Magasinet, og som slankeekspert i slanke- og bli ny reportasjer i Hjemmet og andre ukeblader, har jeg hjulpet utallige kvinner til å bli sitt vakreste jeg.

Det har vært utrolig morsomt å se hvordan helt vanlige kvinner har blitt kvitt ekstrakiloene og blitt de beste versjonene av seg selv!

Nå er det endelig mulig å lære dette på vårt online-kurs!! Du kan lese mer om oss og min bakgrunn ved å klikke HER.

Eva Sundene (76)

HELSE-, SLANKE & LIVSSTILSEKSPERT

Dette er et komplett kurs i livsstil for voksne kvinner som:

​​​​​​

 • ønsker å fornye seg og redusere vekten
 • vil komme i bedre form på en enkel, praktisk måte
 • misliker kaloritelling, karbohydrattelling og gramveiing
 • ønsker å lære mer om egen kropp og helse
 • ønsker praktiske råd om hudpleie, kroppspleie og anti-ageing
 • hater slankehysteri og fokusering på syltynne kropper
 • ønsker å bli mer fornøyd med seg selv – utvending og innvending
 • forstår at nøkkelen til sunn kropp ligger i hjernen, ikke i munnen
 • er villig til å gjøre en innsats for deg selv
 • ikke sier stakkars meg og skylder på andre
 • ligger i tankegang og motivasjon
 • er villig å gi seg selv en sjanse til å bli ditt vakreste jeg!

Uansett hva du har prøvd før, kan du klare det denne gangen!

HEMMELIGHETENE

bak Ny & Slank

Vårt 21 dager kurs lærer deg hvordan du skal bli slank og holde deg slank for livet. Enkelt, lærerikt. Alle kan klare det – uansett alder, form og økonomi.

Bli kvitt kiloene en gang for alle – Bruk både kropp og hjerne til å  bli Ny & Slank og fornøyd med deg selv.

Kurset vårt er forskjellig fra vanlige slankekurs – fordi det tar for seg både det ytre og det indre.

Du lærer den positive livsstilen som gjør deg slank på rekordtid!

MELD DEG PÅ I DAG!

​​​​​​

Høsttilbud på KUN kr. 990,-

Normal pris er kr. 1,490,-

PÅMELDINGEN ER NÅ ÅPEN!

DU KAN FORHÅNDSPÅMELDE DEG NÅ – OG SIKRE HURTIGSVAR RABATTEN PÅ KR. 500,-

PS! Om du vil betale med Vipps, så sender du penger til 400 43 444 og skriver «slankonline», så fikser vi det! Trenger du å dele betalingen? Da kontakter du oss på post@slankonline.com.

BLI NY & SLANK

– på rekordtid!

DETOX RENSER HUD & KROPP

UKE 1

Detox Dietten gir deg kickstart på vektreduksjon og et sunnere, slankere liv. Du får renset ut avfallsstoffer, og lærer mye som er supernyttig for kropp, hud og helse. Den er flott forberedelse til selve kurset. Veil.pris for boken er kr. 249. Du får den i GRATIS velkomstgave når du melder deg på NY & SLANK kurset vårt.

NY & SLANK MODUL 1

UKE 2

Du får full oversikt og peiling på hva du skal gjøre med mat, menyer, mosjon, motivasjon og egenpleie for å få et supert resultat. Du lærer hvordan du skal bli Ny & Slank på rekordtid – og slippe jo-jo slanking for alltid. Du lærer hemmelighetene bak en livsstil som gjør deg sunnere, slankere, sprekere og flottere – uten hysteri og kaloritelling!

NY & SLANK MODUL 2

UKE 3

Du får masse nyttig kunnskap for ditt indre og ytre, Ukeplan med mine 10 beste Beautyråd for yngre, friskere hud. Ny Lyndiett ukemeny. Råd for å få fart på forbrenningen, Du får ekstra SlimTrim øvelser for figurforming. Oppskrift på min effektive, naturlige celluliteskrubb – og mye, mye mer for å hjelpe deg til å bli den beste versjonen av deg selv.

 

NY & SLANK MODUL 3

UKE 4

I den siste uken får du ny ukemeny, gode råd for å nyte livet, maten – og leve som en slank og sunn person fremover. Du får nyttig inspirasjon til ditt nye, aktive liv. Du får massevis av Bli Ny råd og vakre tips for hele deg. Oppskrift på hjemmespa, og ikke minst – lærer mer om hvordan du kan bruke tankene dine til å skape et enda bedre liv og fremtid.

PS! Om du vil betale med Vipps, så sender du penger til 400 43 444 og skriver «slankonline», så fikser vi det! Trenger du å dele betalingen? Da kontakter du oss på post@slankonline.com

LITT OM OSS

​​​​​​

Mitt navn er Eva Sundene.

Jeg er gründer, journalist og forfatter av faglitteratur innen helse, skjønnhet og velvære. Livsstil og slanking har vært mitt spesialfelt helt fra jeg lanserte Evas Data Slank og Shape-Up Magasinet tidlig på 80 tallet. Det var Norges første magasin for helse, skjønnhet, trening, slanking og velvære. Det var opprinnelig medlemsblad for Evas Data Slank og Shape-Up Aerobics, som hjelp tusenvis av kvinner til et slankere, sunnere og mer aktivt liv.

Jeg har utdannet utallige instruktører og terapeuter innen slanking, figurforming, trening, spa, hud- og kroppspleie og livsstilsendring.

Nå har jeg samlet mine erfaringer fra tusenvis av kvinner i kurs jeg brenner for: At alle kan bli sunnere, slankere og mer livsglade ved å forbedre livsstil og vaner på en positiv måte.

Du kan lese mer om Eva HER

Mitt navn er Elin Hansen.

Jeg er gründer, og drevet eget firma siden 2009. Hovedsaklig har jeg drevet med webdesign, og det var sånn jeg traff Eva 2016.

Jeg har vært veldig interessert i sunn livsstil i mange år gjennom bloggen jeg skrev når jeg bodde i Dubai. Sunn livsstil gjelder ikke bare kroppen, men også de tankene du har. Ofte er det sånn at når en går på en diett hvor en går ned i vekt, så går en rett opp igjen fordi tankene og hjernen ikke klarer å følge med på hva som akkurat har skjedd med kroppen! Jeg er sikker på at det er mange som kjenner seg igjen i nettopp dette. Du har gått ned mange kilo, men fordi en føler seg som en var før vektnedganger, så blir det aldri en varig endring. Dette er noe Ny & Slank tar på alvor, det er derfor jeg har stor tro på det vi holder på med. Det ser vi også i de resultatene deltagere på vårt kurs har hatt. Nå håper jeg bare at vi kan hjelpe nettopp DEG å gjøre det samme.

Du kan lese mer om Elin HER

BLI DIN EGEN SLANKEEKSPERT

​​​​​​

Overvekt og fedme er en av de største helsetruslene i vårt samfunn. Kun omlegging av livsstil kan løse problemet. Men, altfor mange slankeopplegg er utviklet av eksperter som legger listen alt for høyt for vanlige, voksne kvinner. Vår løsning er annerledes: Enkel, lærerik, motiverende, morsom og enkel å gjennomføre.

Elin og jeg har lagt all vår kunnskap og erfaring inn i praktiske løsninger alle kan klare. DU får nok kunnskap til å få fantastiske resultater både for helse og utseende.

Vårt mål er at dette blir din siste slankekur. Du skal bli ekspert på din egen kropp og helse. Du skal ned i din trivelsvekt en gang for alle – og bli der!

Bruk 3 uker av ditt liv til å BLI NY – så start nå!

IKKE UTSETT DET TIL NESTE MANDAG!

Meld deg på vårt Slankonline NY & SLANK-kurs NÅ, og bli fornøyd med deg selv!

PS! Om du vil betale med Vipps, så sender du penger til 400 43 444 og skriver «slankonline», så fikser vi det! Trenger du å dele betalingen? Da kontakter du oss på post@slankonline.com

ER DETTE KURSET NOE FOR DEG?

​​​​​​

Det er et kurs som er skreddersydd for vanlige kvinner som ikke vil ha hyperaktive helseguruer til å belære seg om hvor festlig det er å trene, hvor nydelig det er å spise grøt til frokost – og hvor enkelt det er å ta planken eller jogge kilometervis.

Vi er realistiske, og vet hvor tøft det kan være å komme i gang – og vi vet hvor vanskelig det kan være å tilpasse slanking til en travel hverdag.

Derfor har jeg, i samarbeid med min partner Elin Hansen, lagt kurset opp slik at du GARANTERT kan klare det – hvis du virkelig vil!

Slanking som gir resultater

Gjennom mine tidligere slankesystemer har tonnevis av fett forsvunnet. Utallige kvinner har lært livsstilen som har gitt sunnere, slankere kropper! Nå er det din tur til å lære hemmelighetene og bli kvitt vektproblemet ditt for alltid….

Få kroppen du drømmer om

Start nå, og du er minst en størrelse mindre på 21 dager. Jeg deler mine kunnskaper og hemmeligheter med deg i tre omfattende kursmoduler! du repeterer modulene så mange ganger du trenger det for å komme ned i ønskevekt.

Uten telling av kalorier! Uten telling av karbohydrater. Uten å veie hvert gram!

Alle kan bli pene – bare de vet hvordan

Elin & jeg brenner for å hjelpe kvinner til å bli slankere, sunnere og penere – og mer fornøyde med seg selv. Nå har vi satt alt du trenger å vite i praktiske, motiverende moduler som gjør det enkelt å forbedre livsstilen. Det bir resultater uten like, så MELD DEG PÅ NÅ!

LYNKURSET ER FOR DEG SOM

 • Trenger å kvitte deg med noen kilo etter litt mye mat & drikke
 • Ønsker å få av ekstra fett hurtigst mulig
 • Vil ha flatere mage
 • Ønsker å få smalere midje
 • Vil lære å bli kvitt appelsinhud
 • Ønsker en sunnere, slankere livsstil
 • Vil gjøre en innsats for deg selv
 • Er villig til å bruke 3 uker på å «Bli Ny»

LYNKURSET ER IKKE FOR DEG SOM

 • Er redd for å bli slank og tiltrekkende
 • Ikke vil slutte med søtsaker, brus og hurtigmat
 • Bare utsetter alle slankekurer til neste mandag
 • Trives best i sofaen og gidder å trene
 • Sier at ingen slankeopplegg virker for deg
 • Unngår utfordringer og forandringer
 • Ikke gidder å stå på for deg selv
 • Tror at fett smelter over natta
 • Som skylder på andre og ikke vil ta ansvar

DETTE FÅR DU I KURSET

​​​​​​

VELKOMSTGAVE: DETOX BOKEN

Med en gang vi har registrert din påmelding, mailer vi deg link så du kan laste ned den populære Detox Boken av Eva Sundene.

Boken og Detox 3-dagers Dietten gir deg en kickstart på vektreduksjonen og et sunnere liv. Du får renset ut avfallsstoffer – og du lærer mye som er supernyttig for din helse.

BLI NY & SLANK MODUL 1

Før du gjør noe som helst skal du lese gjennom hele modulen. Da får du full oversikt, og peiling på hva du skal gjøre med mat, mosjon, motivasjon og egenpleie for å komme i gang med å lære hemmelighetene bak å «Bli Ny & Slank» på rekordtid.

Den første uken skal du lære hvordan du skal spise, trene, tenke og bruke hodet til å få en sunnere, slankere kropp.

 • Du skal få en slank og sunn livsstil som får deg ned i normalvekt.
 • Du slipper hysterisk kalori- og karbohydrattelling
 • Du lærer mer om din figurtype og hvordan du skal nå ditt mål
 • Du lærer mer om din underbevissthet og kontroll av kroppen din
 • Du får min gjennomprøvde LynDiett med alle oppskrifter
 • Detaljert og variert ukemeny med enkel frokost, lunsjer, mellommåltider og middager
 • Alt er basert på rimelige råvarer som du får tak i uansett hvor du bor
 • Oppskriftene har godt balansert næringsinnhold, rikelig med fiber og lite fett og sukker
 • Du kan spise deg mett og likevel få så lite kalorier at du går ned i vekt
 • Du lærer hvordan du tilpasser porsjonsstørrelser til din forbrenning
 • Kalorimengde og karbohydratinnhold er «innebygget». Det gir grunnlag for bedre og slankere matlagning også i fremtiden
 • Du får ditt daglig SlimTrim program med enkle og effektive øvelser som alle kan klare

Kort sagt: Du får mye kunnskap som er sammensatt på en lettfattelig og praktisk måte så du gradvis lærer en sunnere, slankere kropp. Mitt mål er også at du skal lære å bruke hodet til å styre kroppen din så den fungerer best mulig for deg – og at du skal like din nye livsstil bedre enn den du har i dag.

BLI NY & SLANK MODUL 2

Etter den første intensive uken må du ikke gi opp. Derfor er det superviktig med egenmotivasjon og innsikt i hva som kan ødelegge for deg. Det er masse spennende kunnskap i denne modulen, både for ditt indre og ditt ytre. Modul 2 inneholder:

 • Din ukeplan med mine 10 beste Beautyråd for yngre, friskere hud
 • Tannhelse, viktigere enn du tror
 • Hvordan du tar knekken på din indre slankesabotør
 • Du får LynDietten med komplett meny og alle oppskrifter for uke 2
 • Du lærer å bli bedre kjent med kroppen din og ditt energibehov
 • Du får råd for å få fart på forbrenningen
 • Du lærer hva cellulite er og hvordan du kan bli kvitt den
 • Du får oppskrift på min hemmelige celluliteskrubb som du lager selv
 • Du får også ekstra SlimTrim øvelser og repetisjon av det viktige for å forme figuren

I uke to gjelder det å stå på, fortsette med alt du lærte den første uken. Du vil bygge på med masse ny og viktig kunnskap som gradvis gjør deg til ekspert på din egen kropp og helse. Inntil du når din normalvekt er vitsen at du lærer å bli din egen slankeekspert.

BLI NY & SLANK MODUL 3

I den siste modulen er det viktig å fortsette med alt du har lært om mat, mosjon, motivasjon og egenpleie i de første 14 dagene med mitt intensivkurs i Eva Metoden. Jeg har virkelig jobbet så lenge og intenst på å samle alt det viktigste av min kunnskap og erfaring i dette kurset, fordi jeg brenner alvorlig på at du skal få veldig mye ut av det, både for kropp, sjel og sinn. I den siste uken legger jeg mye vekt på det ytre – på Bli Ny. Det er så urolig viktig at du gjør det beste ut av deg selv. Uansett hvilken størrelse og alder du har, uansett om du har lenge igjen til du når din ønskevekt – så kan du bli den vakreste versjonen av deg selv som du er akkurat nå.

 • Utholdenhet lønner seg. Fortsett med ditt slanke, sunne liv
 • Bli mer gald i kroppen din – så fungerer den og du så mye bedre
 • Du får flere fakta om forbrenning
 • Gode råd for å styrke din selvtillit
 • Du får ny, spennende Lyndiett ukemeny med oppskrifter og gode råd
 • Du får nyttig inspirasjon til ditt nye, aktive liv
 • Du får gode råd for å nyte maten og spise som en slank person
 • Du lærer mer om hvordan alt du gjøre styres av tankene dine
 • Bruk tankene til å skape et enda bedre liv og fremtid
 • 10 gode råd for økt aktivitet i hverdagen
 • Hvorfor stressmesting er viktig for en sunn kropp og sjel
 • Følg mine beste Bli Ny råd og føl deg helt på topp
 • Vakre tips for hele deg – fra make-up og styling til manikyr og pedikyr
 • Få gyllen hud med selvbruning, her lærer du den riktige fremgangsmåten
 • Du får oppskriften på hjemmespa og hvordan du kan skjemme deg bort
 • Beskytt huden din mot tidlig aldring. La solen bli din venn, ikke din fiende
 • Gode råd på veien videre
 • Vær med i nettverket vårt – så er det lettere å holde på din nye livsstil

I uke to gjelder det å stå på, fortsette med alt du lærte den første uken. Du vil bygge på med masse ny og viktig kunnskap som gradvis gjør deg til ekspert på din egen kropp og helse. Inntil du når din normalvekt er vitsen at du lærer å bli din egen slankeekspert.

BONUS

Få Vitaminboken GRATIS! Vitaminboken er din komplette oversikt over alle de livssviktige vitaminene og deres egenskaper for fysisk og mental helse.

Spesialspris på KUN kr. 990,-

Vanlig pris er kr. 1,490,-

PS! Om du vil betale med Vipps, så sender du penger til 400 43 444 og skriver «slankonline», så fikser vi det! Trenger du å dele betalingen? Da kontakter du oss på post@slankonline.com

DETTE FÅR DU OGSÅ

​​​​​​

MOTIVASJON & TUPP I ROMPA

I tillegg følger vi deg opp med daglig ”mas” i form av korte mailer som hjelper til å motivere deg og minne deg om at du er på slanker´n. Vi tror det vil hjelpe deg til å holde deg på den smale vei.

TILGANG TIL LUKKET FACEBOOKGRUPPE

I denne gruppen kan legge ut resultatene dine, «selfies», og få tilbakemeldinger fra andre slankere. Jeg og min samarbeidspartner Elin Hansen gir dere også feedback. Mitt håp er at dere deler erfaringer, oppskrifter, tips og råd til hverandre – og at dere virkelig blir engasjert og hjelper hverandre.

HAR DU LYST TIL Å BLI MED – MEN……

​​​​​​

Har ikke tid

Da tar du deg tid! 30 minutter trening klarer du hver dag. Og spise må du i alle fall! 21 dager fra nå vil du være lykkelig over at du tok deg tid.

Har ikke råd

Vær rask og meld deg på nå, så får du tilbudsprisen vår og sparer 500 kroner. Under tusenlappen. Hvor mye er du verdt pr. kilo?

Har ikke tro på at jeg klarer det

​​​​​​​
Denne gangen klarer du det, fordi hele systemet er praktisk og realistisk – og lagt opp for helt vanlige kvinner! Det er langt enklere enn du tror!

Orker ikke å trene

Det er bøygen for de fleste som sliter med ekstrakilo. Vi vet det!!! Derfor er øvelsene lagt opp så alle kan klare det, uansett form og fasong. Du vil til og med like det!!

Klarer ikke å …..

Unnskyldninger fjerner ikke så mye som et gram, og derfor er det så mange som stadig legger på litt og litt og litt, og ender opp som seriøst overvektige. Ikke la det skje med deg.

Gjør en innsats for din egen kropp, utseende og velvære. Vær så snill!! Vi håper inderlig du kommer i gang – NÅ!!!

Vi kan love deg følgende:

 

SLANK PÅ REKORDTID*

IKKE KALORITELLING

IKKE KARBOHDYRATTELLING ​​​​​​​

IKKE GRAMVEIING

​​​​​​

*om du følger opplegget vårt så kan vi garantere at du går ned en str i klær på 21 dager.

MELD DEG PÅ NÅ!

DET ENESTE DU HAR Å TAPE ER OVERFLØDIGE KILO OG CENTIMETRE

Høsttilbud på kr. 990,-

(Full pris på kr. 1 490,-)

Du sparer kr. 500,-!

PS! Om du vil betale med Vipps, så sender du penger til 400 43 444 og skriver «slankonline», så fikser vi det! Trenger du å dele betalingen? Da kontakter du oss på post@slankonline.com

Eva Sundene har vært intervjuet, vært med i reportasjer og programmer i bl.a: