BLI NY & SLANK

– i rekordfart!

I høst starter vi nytt kurs så du kan bli Ny & Slank

Vårt 3-ukers livsstilskurs får deg ned i vekt og opp i form. Raskt, effektivt, praktisk.
For mer informasjon og påmelding, KLIKK HER
Spar 500kr på høstens kurs, med å melde deg på NÅ!

SUNNERE LIVSSTIL

enkelt med Slankonline

MOTIVASJON & INSPIRASJON

Bli Ny & Slank er mer enn et slankekurs. Det er et livsstilskurs som gir deg motivasjon, inspirasjon og kunnskap nok til å nå ditt mål: Sunn, slank kropp, mer energi og flottere utseende.

 

NED I VEKT

Du går ned i vekt ved å følge LynDietten – og du går inn i mål ved å følge mitt enkle, effektive SlimTrim program for å komme i form og forme figuren.

 

SUNNE SLANKEMENYER

Du får en ny meny hver uke, så du automatisk lærer hva som er fornuftige råvarer, og hvordan du kan variere det du spiser – uten å telle kalorier og karbohydrater.

 

SPIS DEG SLANK

Lær å spise som en slank person, og samtidig holde deg god og mett. Du lærer alle triksene som kal til for å få et sunt og variert kosthold.

 

HEMMELIGHETENE

bak Bli Ny & Slank

Vårt 21 dager kurs lærer deg hvordan du skal bli slank og holde deg slank for livet. Enkelt, lærerikt. Alle kan klare det – uansett alder, form og økonomi.

Bli kvitt kiloene en gang for alle – Bruk både kropp og hjerne til å  bli Ny & Slank og fornøyd med deg selv.

Kurset vårt er forskjellig fra vanlige slankekurs – fordi det tar for seg både det ytre og det indre.

Du lærer den positive livsstilen som gjør deg slank på rekordtid!

Alle kan bli pene, det gjelder bare å vite hvordan! Det har alltid vært mitt motto, og jeg har hjulpet utallige kvinner til å bli nye og flotte.

Jeg brenner for helse, skjønnhet og velvære!

Som sjefredaktør for Shape-up Magasinet, og som slankeekspert i slanke- og bli ny reportasjer i Hjemmet og andre ukeblader, har jeg hjulpet utallige kvinner til å bli sitt vakreste jeg.

Det har vært utrolig morsomt å se hvordan helt vanlige kvinner har blitt kvitt ekstrakiloene og blitt de beste versjonene av seg selv!

Nå er det endelig mulig å lære dette på vårt online-kurs!! Du kan lese mer om oss og min bakgrunn ved å klikke HER.

Eva Sundene (75)

HELSE-, SLANKE & LIVSSTILSEKSPERT

FINN DIN KROPPSTYPE

Ta testen, og sett realistiske mål for å bli den beste versjonen av deg selv.

Last ned “Finn din kroppstype” helt GRATIS!

BRUK HJERNEN

 til å fornye deg

En sunn og slank kropp er resultatet av hvordan du tenker. Tankene avgjør din livsstil. Kurset gir deg kunnskap, motivasjon og en klar plan for å oppnå supre resultater.

Du trenger ikke å sulte. Du trenger ikke råtøffe treningsprogrammer. Du trenger ikke å jogge livet av deg. Bare følg Bli Ny & Slankkurset og SlimTrim øvelsene, og vi lover topp resultater.

LES ANBEFALINGER

Berit I. Bredtun, 71, sosionom, Oslo

Jeg har lært utrolig mye om sunn ernæring og livsstil av Eva Sundene, og vært på mange av hennes kurs og foredrag gjennom årene. Hun har en imponerende kunnskapsmengde og en evne til å motivere og inspirere som er helt unik. Hennes slankemetode er utrolig praktisk og enkel å gjennomføre. Flott at hun har laget SLANKONLINE kurset så Eva Metoden blir tilgjengelig for folk flest, uansett hvor de bor. Jeg oppfordrer alle som vil kvitte seg med ekstrakilo og få en bedre livsstil og en sunnere kropp til bare å melde seg på kurset hennes og komme i gang.

 

Berit I. Bredtun, 71, sosionom, Oslo

Elin Hansen, 43, IT og webdesign, Kristiansand

LynDietten til Eva Sundene er helt super når du skal ned i vekt på en rask og enkel måte uten å sulte og telle kalorier. Menyene er enkle å lage, det er rimelige råvarer – og det smaker skikkelig godt. Alt er så praktisk at når du følger metoden hennes og tar en dag av gangen, så raser kiloene av. Jeg testet den i en drøy uke, og gikk ned seks kilo… Siden har jeg fortsatt med det jeg har lært, og tar en Detox Dag i uken for å holde vekten. Husk å laste ned Detox Boken hvis du ikke har den. Den er HELT GRATIS.

Elin Hansen, 43, IT og webdesign, Kristiansand

Arne Sørensen, 65, tidligere eier av Sonolift Klinikk Sandefjord

Eva er et levende eksempel på at hennes metode fungerer. Hun er like slank og sprek som da jeg deltok på et av hennes livsstils-, slanke og ernæringskurs for mer enn 30 år siden. Hennes metode er supermotiverende, praktisk og enkel å gjennomføre. Det er sunnere livsstil på sitt beste – for helt vanlige mennesker som ikke vil ha for mye dill-dall og vanskelige opplegg. Dette kan alle klare, og oppnå topp resultater.

Arne Sørensen, 65, tidligere eier av Sonolift Klinikk Sandefjord

Jan Aas Varming, 50, daglig leder, Ultrabody AS, Oslo

Eva Sundene har undervist i slanking, ernæring og figurforming i årevis, og lært opp utallige instruktører og terapeuter. Hun er en unik kapasitet på området, og hennes metode er praktisk og funksjonell for alle. Den fungerer rett og slett fantastisk, og anbefales på det varmeste til alle som vil ha en sunnere, bedre livsstil og bedre, slankere kropp.

Jan Aas Varming, 50, daglig leder, Ultrabody AS, Oslo

Mari-Anne Hort Waage, 39, tidl. NAV veileder, nå student, Geithus.

En stygg bilulykke hadde skadet meg så jeg ikke fikk trene, og jeg la på meg til langt over hundre kilo. Jeg kontaktet Hjemmet og ba om hjelp for å gå ned i vekt til jeg skulle gifte meg i løpet av et år. De spurte Eva Sundene om hun ville legge opp slankingen og følge meg opp. Vi startet i november, og til jul hadde jeg allerede gått ned flere størrelser. Innen sommeren var jeg slank, sprek og friskere enn noensinne. Tusen takk til Eva og hennes metode, den er bare fantastisk!

Mari-Anne Hort Waage, 39, tidl. NAV veileder, nå student, Geithus.

Maya Heimstøl, spaterapeut, 55, Gransherad Pensjonat, Telemark

Jeg ble valgt ut av Hjemmets Ønskebrønn til å være med Eva Sundene til Norefjell Spa og gå ned en størrelse på en uke Vi var tre damer, og forandringen var helt fantastisk. Hver av oss gikk ned mellom fire og fem kilo – og en hel størrelse i klær. Vi ble helt nye, og vi lærte masse om kosthold, trening, hud- og kroppspleie. Eva Metoden er helt fantastisk, og jeg kan bare anbefale den på det varmeste.

Maya Heimstøl, spaterapeut, 55, Gransherad Pensjonat, Telemark

SUNN LIVSSTIL

blogg av Eva & Elin

Oil Pulling

Eva Sundene snakker om oil-pulling i sin Detoxdiett. Det er en god vane og gir en veldig god start på ...

Selvsabotering

I forrige innlegg, skrev jeg om det å holde avtaler med oss selv. Dette er noe jeg har tenkt over ...

Hvorfor er det så vanskelig å holde avtaler med oss selv?

Jeg satt her og tenkte på det å holde avtaler. Det å holde avtaler med andre, og med seg selv. ...