Photo on 2013-07-08 at 12.1210 år yngre???  Du sier kanskje at det ikke er mulig.  Jeg sier, jo det er mulig. Hvordan? Ja det skal jeg si deg. Ungdommens kilde bobler og bruser inne i deg, og det er din livsstil som avgjør om du tapper av den – eller om den rett og slett tørker ut…

Du avgjør  i stor grad hvordan du ser ut og hvordan du føler deg, både nå og i fremtiden. Og kanskje det aller viktigste: Livsstilen din vil være helt avgjørende for din fysiske og mentale helse. Med andre ord: Du bestemmer i stor grad hvordan du vil se ut, hvordan du vil ha det – og hvor gammel/ung du vil være.

For deg som ikke er født i går

På denne bloggen min vil jeg gjerne dele mine egne erfaringer, på godt og vondt, når det gjelder både helse skjønnhet og velvære. Helse skjønnhet og velvære for godt voksne mennesker.

Legg merke til at jeg ikke bruker ordet gammel – ikke ordet pensjonist. Hvorfor? Det har fått så utrolig mange negative assosiasjoner at jeg har det i vrangstrupen.

Likeledes seniorer… Unnskyld meg, jeg er ingen mann – og selv om jeg er på alder med seniorer så betakker jeg meg fra assosiasjonen eldre, stormagede grosserere og direktører anno våren 12…

Surf unna eldrebølgen du også

Selv er jeg født i det herrens år  1941 og da kan du tenke deg det er en god stund siden. Jeg er på full fart videre i livet likevel, og føler meg sprek og livsglad som aldri før. Jo, jeg er heldig!

Egentlig søren meg så heldig! Jeg har feiret 75 bursdager og er fremdeles fit for fight – and fun…

Tenk hvor rett Einstein hadde med sin teori om at alt er relativt…

Alder er typisk, og helt avhengig av øynene som ser. Da jeg var 15 var alle over 20  ganske gamle, da jeg var 20 var alle over 30 veldig gamle.  Da jeg var førti, var femti pluss oj-oj-oj – eldgammelt! På den måten har aldersgrensene flyttet seg hele livet.

Nå synes jeg faktisk 75 ikke er så eldgammelt lenger. Selv når jeg ser meg selv i speilet når jeg våkner tenker jeg: Ikke så verst jenta mi. Det kunne vært langt verre.

Eva