Fremhev din personlighet

Det høres kanskje ut som en gammel klisjé at alle kvinner kan bli pene ved å finne sin stil og fremheve sin personlighet. For ærlig talt, noen er født med et såkalt godt utseende, mens andre har vært mindre heldige. Det er selvsagt helt riktig, men tenk deg nå litt om. Tenk på de såkalt ”rike og vellykkede”. De som ser så misunnelsesverdig vakre og velstelte ut. Perfekte. Selvsikre, Blanke i pelsen. Unge, uansett alder. Men, hvordan tror du disse aldersløse skjønnheter egentlig ser ut? Når sminke og stæsj er av, håret morgenbustet, øynene søvnhovne sprekker…

Jotakk, mer eller mindre som oss andre helt vanlig dødelige. Regn med at du knapt ville kjent igjen denne versjonen av de vakre. Regn med at de også har svake sider som de ergrer seg over (hvis de ikke allerede har fikset på det med skalpeller og proffhjelp). Stor nese, eller for liten – potetnese – eller… For store ører, eller for små. For smale øyne, for tunge øyenlokk – eller utstående – eller… Alle har vi noe å henge klagehatten på, for vi ser på oss selv med forstørrelsesglass og argusøyne for å avduke hver minste lille feil og lyte.

Men, den store forskjellen mellom mange av oss vanlige – og de rike, vakre, vellykkede – er at de har valgt å gjøre maks ut av det de har. De vet – eller har profesjonelle hjelpere – som kan alle triksene for å gjøre det beste ut av et hvert fortrinn, og kamuflere det andre. Mange er også utrolig flinke til å snu såkalte skjønnhetsfeil til fortrinn som fremhever deres egenart og personlighet. For det er nemlig ikke alltid det å skjule som er det smarteste, det kan være vel så bra å fremheve en såkalt svakhet – og få noe uforglemmelig personlig og flott ut av det.

Utseendet er ditt visittkort

Forfengelighet og jåleri, fysj og fy, sier de frugale som sverger til sepe, vann og fotformsko. –Det er det indre som teller. Selvsagt teller det aller mest. I det lange løp et det innhold, ikke innpakning, som er avgjørende. Men la oss for all del ikke glemme at førsteinntrykket, altså fasaden, er ditt visittkort til verden – og rimelig avgjørende for hvem som skal få sjansen til å få et gløtt i ditt innholdsrike, vakre indre. Ja, kanskje du er virkelig en skjønnhet innvortes, men det var så forbasket godt skjult at ingen ble fristet til å ta en grundigere titt. Det er synd, fordi en går glipp av så mye – og så mange. Det er det samme om det er riktig eller galt, det er bare å akseptere at slik er vi mennesker, og det er lettere å gå gjennom livet i en brukbart bra innpakning som gir positive velkomstsignaler. Ikke si, uff de som er så overfladiske at de bare går etter utseendet, de vil jeg ikke bli kjent med likevel. Ikke det nei? Hvordan vet du nå egentlig det? Du kjenner heller ikke deres indre innhold og eventuelle verdier? Og hånden på hjertet, det er verken overfladisk, skam eller jåleri å stelle seg selv, ta vare på seg selv – og understreke sine fortrinn. Vi tar vare på alle andre verdier og eiendeler vi har. Vi burde ha like stor respekt for å ivareta og vedlikeholde oss selv, både hud, kropp og helse. Og rett og slett gidde å ta den innsatsen det er å gjøre det beste ut av våre muligheter.

Og her kommer vi vel egentlig til kjernen, og det vesentlige for både utseende og velvære. Det viktigste grunnlag er en normalvektig, veltrenet og godt vedlikeholdt kropp. Det er samme oppskriften enten du er rik eller fattig: Spise og drikke fornuftig og ha et begrenset kalori- og karbohydratinntak, nok styrke- og kondisjonstrening – og egenpleie. Dette kan du ikke kjøpe for penger, fordi du til syvende og sist må gjøre jobben sin – enten du er modell, stjerne, kongelig – eller en helt aldeles vanlig kvinne. Ingen kan spise for deg, ingen kan trene for deg…

Tilbake til din idealstørrelse

Har du latt deg selv ese ut så er det de ekstra kiloene og valkene som gjør det langt vanskelige å kle seg og føle seg fornøyd med speilbildet. Utgifter til klær og sko blir også større. Det er langt enklere og rimeligere å kle seg for en som er rimelig slank og kan hoppe rett inn i normale konfeksjonsstørrelser. Et godt råd til alle som har tatt tak i livsstilen sin og bestemt seg for å kvitte seg med den plagsomme overvekten, er å fokusere på å gå ned en størrelse av gangen. For hvert mål du når, gir du bort  og kvitter deg med det som har blitt for stort – for det skal du aldri mer få bruk for. Tilslutt skal garderoben din bare inneholde klær som passer til ditt slanke jeg, til den størrelsen du skal ha resten av livet. Du bør inngå en avtale med deg selv om at du ALDRI mer skal kjøpe en størrelse større enn det. Kommer det litt ekstra på sidebena så din ”slanke” garderobe strammer, ja da tar det med en eneste gang – setter i gang med en smalhansuke i matveien og ekstra svette i treningsavdelingen, så er du ok igjen på noen få dager. Det er nemlig den første ekstrakiloen du skal passe deg for. Unngår du å legge på deg den så er du slank for alltid.

Månedens motto: Alle kan bli pene. Du må bare vite hvordan…..

I kurset Ny & Slank tar vi opp alt dette. Hvordan du kan blir pen på utsiden OG på innsiden. Lyst å vite mer? Sjekk HER. Nytt kurs starter straks!

Everybody can be good looking. You just have to know how….